Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR ONZE KLANTEN

Lees onze algemene voorwaarden goed door, door het bestellen van een item in onze webshop, het aankopen van een product van ons, accepteer je de voorwaarden van Wolff & Haslinghuis.

 

I N H O U D

Artikel 1 Algemeen

Artikel 2 Definities

Artikel 3 Overeenkomst

Artikel 4 Item/ Product

Artikel 5 Prijzen

Artikel 6 Betaling

Artikel 7 Bezorgen

Artikel 8 Ruilen & retourneren

Artikel 9 Inhoud/ Intellectueel eigendom

Artikel 10 Privacy

Artikel 11 Conformiteit & Garantie/ Klachten

Artikel 12 Aansprakelijkheid

Artikel 13 Geschillen

Artikel 14 Nederlands recht

Artikel 15 Overmacht

Artikel 16 Vrijwaringsclausule

Artikel 17 Over ons

 

Artikel 1: ALGEMEEN

In deze algemene voorwaarden betekent “wij” de verkoper: Wolff & Haslinghuis. Wolff & Haslinghuis is een geregistreerd merk en handelsnaam van Studio M-view, Adres: Koekoekweg 12, 3911 AS Rhenen, Nederland. Studio M-view staat geregistreerd in Nederland bij de kamer van koophandel onder nummer: 30237852. BTW ID Nummer is NL 001605156B73

Telefoonnummer: 06 44 016 232. Bereikbaar per email: Support@wolffandhaslinghuis.com

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de website en webshop van Wolff & Haslinghuis (www.wolffandhaslinghuis.com) en elke overeenkomst met jou. Door een aankoop te doen van een item in de webshop ga je akkoord met de voorwaarden.

 

Artikel 2: DEFINITIES

Consument/ Koper: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder die niet handelt vanuit een beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de verkoper. Bestelling: een bestelling geplaatst door de koper in overeenstemming met de aankoop procedure omschreven in artikel 3 (De overeenkomst) voor de bestelling en levering van 1 of meerdere items. Overeenkomst: De bestelling welke de verkoper accepteert zoals besteld. Item/Product: Een product of item dat de verkoper te koop aanbiedt in de Wolff & Haslinghuis webshop. Aankoopprijs: De prijs zoals aangegeven in de webshop voor een item/product, inclusief btw.

Deze voorwaarden zullen van tijd tot tijd bijgewerkt worden, wij raden aan deze voorwaarden voor elke aankoop in de webshop door te lezen. Dit document is bijgewerkt op 1 November 2022

 

Artikel 3: OVEREENKOMST

Een aankoop overeenkomst is bindend zodra wij de bestelling hebben bevestigd via een email van Wolff & Haslinghuis naar het door u opgegeven email adres. Indien een item onverhoopt niet op voorraad blijkt te zijn zullen wij direct via email contact met u opnemen en u een suggestie doen voor een andere kleur of ander item. Indien u geen gebruik wenst te maken van de suggestie dan storten wij per omgaande het betaalde bedrag terug. Indien er een foutieve prijs is weergegeven in de webshop dan bieden wij het item aan voor de juiste prijs of geven de gelegenheid om de bestelling te annuleren. Indien het vermoeden bestaat van een onjuiste, of onrechtmatige bestelling, Fraude, gebruik van andermans credit kaart, of anderzijds frauduleuze vermoedens behouden wij het recht de bestelling te weigeren. Wolff & Haslinghuis zal u voorzien van alle informatie omtrent service en garantie bij u bestelling.

 

Artikel 4: ITEM/ PRODUCT

Alle bestellingen zijn op basis van beschikbaarheid. Indien een item beperkt aangeboden wordt zal dat expliciet vermeld staan bij de aanbieding. Het aanbod, elk item in de webshop is voorzien van een duidelijke en gedetailleerde omschrijving. We kunnen niet garanderen dat de kleuren zoals weergegeven op een computerscherm, tablet of mobiele telefoon een daadwerkelijke kleur weergave is van het echte kledingstuk. Dit heeft te maken met de grafische instellingen van elk apparaat op zichzelf. Wolff & Haslinghuis is niet aansprakelijk voor fouten of storingen in het aanbod, en de overeenkomst is dan niet bindend.

 

Artikel 5: PRIJZEN

De genoemde prijzen in de webshop zijn in Euro’s en inclusief btw. De prijzen zijn exclusief verzend kosten, tenzij expliciet anders vermeld. De verzendkosten binnen Nederland zijn voor rekening van de verkoper; Wolff & Haslinghuis. De prijzen genoemd in de shop zijn dus voor verzendingen binnen Nederland inclusief verzendkosten. Voor verzendingen buiten Nederland zullen de verzendkosten bij het afrekenen zichtbaar zijn. Eventuele lokale belastingen of invoerrechten buiten Nederland zijn voor rekening van de koper en dienen in het Land zelf afgehandeld te worden.

Prijzen kunnen veranderen gedurende de tijd, bestellingen die al bevestigd zijn door Wolff & Haslinghuis per email behouden altijd de prijs zoals besteld.

De verzendkosten welke Wolff & Haslinghuis hanteert zijn gebaseerd op de internationale verzendkosten van de verschillende aanbieders naar de diverse landen. Meestal komen de verzendkosten overeen met de daadwerkelijke verzendkosten naar het betreffende land. Desondanks zou het kunnen dat het verschil zo groot is met de daadwerkelijke kosten dat we een extra betaling vragen voor het verschil. Indien je twijfelt of vragen hebt over de verzendkosten naar jouw land stuur dan gerust een email voordat je de bestelling plaatst naar Support@wolffandhaslinghuis.com

Het kan soms voorkomen dat er typefouten of andere onjuistheden in de informatie van de webshop staat, bij product omschrijvingen, bij promoties, prijzen, of elders. We behouden ons ten alle tijden het recht toe om deze te corrigeren, of te veranderen op elk moment, zonder vooraf te communiceren. Dit kan ook voorkomen nadat je een order hebt geplaatst. Indien onjuiste informatie is gecommuniceerd in een order kunnen wij deze annuleren.

Afgeprijsde artikelen zijn te bestellen totdat ze uitverkocht zijn. Vouchers, kortingscodes en bonnen zijn 1 keer per persoon inwisselbaar bij een aankoop, binnen de gestelde termijn. Deze kunnen niet gecombineerd worden of toegepast op een andere aankoop, zijn niet inwisselbaar voor geld, worden niet gecrediteerd bij het retourneren van een item.

 

Artikel 6: BETALING

Elke order zal zo snel mogelijk worden verstuurd nadat Wolff & Haslinghuis het complete factuur bedrag heeft ontvangen.

De betaling dient gelijk te worden voldaan bij het plaatsen van de bestelling. Indien de betaling niet volledig binnen is houden we het recht om de overeenkomst te ontbinden, en de bestelling te annuleren. Alle betalingen via de webshop zijn volledig encrypted en 100% veilig. De volgende betalingsmogelijkheden zijn mogelijk: PayPal, Creditcard (Visa, Master Card), Ideal, en elke andere mogelijkheid aangeboden in de shop. Ook kunt u altijd via een (internationale) bankoverschrijving betalen.

Bij een bankoverschrijving dient de betaling binnen 7 dagen na datum bestelling voldaan te zijn. Tot deze tijd houden wij u bestelling gereserveerd. Is de betaling niet ontvangen binnen deze termijn dan garanderen wij niet dat de bestelling nog gereserveerd kan blijven.Na het ontvangen van het volledige bedrag sturen wij, Wolff & Haslinghuis een bevestiging van de bestelling per email.

Indien u per credit kaart betaald dan bevestigd u dat deze op u naam staat. Alle credit kaart houders worden gecheckt en gevalideerd door de kaart uitgever, indien de kaartuitgever weigert de betaling te valideren dan zal de bestelling achter worden gehouden en nemen wij contact met u op. In deze situatie is Wolff & Haslinghuis niet aansprakelijk voor enige vertraging of het niet leveren van de bestelling.

 

Artikel 7: BEZORGEN

Wij bezorgen de bestelling naar het door jou opgegeven adres welke op het formulier staat. Wij maken gebruik van gerenommeerde vervoerders en bezorgen binnen 5 dagen na datum vermeld op de bevestiging.

Wij kunnen niet garanderen dat de levertijd binnen de gestelde termijn gedaan kan worden. Maar garanderen dat tenzij in uitzonderlijke situaties de zending binnen 14 werkdagen gedaan zal worden na datum bevestiging of ontvangen van het factuur bedrag. Wolff & Haslinghuis is niet aansprakelijk voor het niet tijdig leveren, of daar uit voortvloeiende consequenties en zal nooit aansprakelijk zijn om enigerlei schade te herstellen. Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je een bevestiging met track & trace link per email. Zodra je bestelling is bezorgd ben jij als koper verantwoordelijk en aansprakelijk voor schade of verlies van het item.

TRANSPORT; Tijdens het transport zijn de items verzekerd door Wolff & Haslinghuis. Mocht je schade aan het pakket ontdekken voordat je deze opent, meld dit gelijk aan de deur bij de bezorger of aan de balie waar je je parket ophaalt en neem dan direct contact op met Wolff & Haslinghuis om dit te melden! (support@wolffandhaslinghuis.com)

Items welke zijn beschadigd gedurende het verzendt proces zullen worden vervangen door Wolff & Haslinghuis zonder extra kosten voor de koper. Indien dat je na opening van de doos schade opmerkt, neem dan ook onmiddellijk contact op met ons, om de schade te melden en verdere instructies te ontvangen over de procedure.

VERTRAGING; Indien je bestelling vertraagd is ontvang je hier bericht over en informeren wij je de nieuwe lever datum, deze zal uiterlijk binnen 30 dagen nadat je bestelling geplaatst is verzonden worden. Dit zijn uitzonderlijke gevallen, indien je bestelling niet bezorgd is binnen 15 dagen en je de nieuwe levertijd niet wilt accepteren kan je je order annuleren en storten wij je betaling terug. Neem dan contact op met ons op.  Indien je pakket al verstuurd is, mag je deze op onze kosten retour sturen en na retour ontvangst door Wolff & Haslinghuis zal het aankoopbedrag teruggestort worden.

ONBESTELBARE GERETOURNEERDE PAKKETTEN; Indien een pakket onbestelbaar is en retour gezonden wordt door de vervoerder naar Wolff & Haslinghuis behouden wij het recht om de verzend en proces kosten te verhalen op de koper. Niet opgehaalde pakketten vallen normaal gesproken buiten het recht om retour gezonden te mogen worden, ook deze kosten verhalen wij op de koper.

 

Artikel 8: RUILEN EN RETOURNEREN

Wolff & Haslinghuis accepteert items gekocht in de webshop wolffandhaslinghuis.com retour binnen 20 dagen na leveringsdatum, binnen deze termijn boeken wij het aankoopbedrag teug. Items die wij ontvangen na 20 dagen zullen niet worden geaccepteerd. Let erop dat de verzendkosten niet vergoed worden, tenzij door ons persoonlijk aangeboden. Uitverkoop items kunnen niet retour gestuurd worden.

Items kunnen geruild of retour gestuurd worden nadat je ons een email hebt gestuurd met de reden, doe dit binnen 14 dagen na levering van het item. Meld je retour per email aan (support@wolffandhaslinghuis.com), vermeld duidelijk je ordernummer en de reden van terug zenden. Je ontvangt van ons een email terug met verdere instructies hoe je het item terug kunt sturen.

Door het aanmelden van je retour vervalt automatisch de overeenkomst tussen koper en Wolff & Haslinghuis. Dit verplicht jou om het item in de originele verpakking met alle kaartjes en tags compleet binnen 6 dagen terug te sturen naar Wolff & Haslinghuis na aanmelding per email. Stuur in de doos een kopie van je factuur mee, zodat we weten naar wie we het geld moeten terugstorten.

Elk teruggestuurd item moet in de originele staat verkeren zoals door ons verstuurd, voordat we deze accepteren.

Alle teruggestuurde items MOETEN aan de volgende eisen voldoen:

  • Ongedragen
  • Ongewassen
  • Geen geuren
  • Geen scheuren, of beschadigingen
  • Geen andere draag sporen
  • Alle labels moeten op hun plek zitten, of bijgevoegd worden
  • De originele verpakking moet bijgevoegd worden
  • Onder rembours verstuurde pakketten worden niet geaccepteerd

Items welke niet voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen wij niet accepteren en zullen naar je teruggestuurd worden, uiteraard krijg je dan ook geen geld retour. Indien wij je retour gestuurde item niet accepteren dan nemen wij persoonlijk contact met je op, telefonisch of per email. Wij sturen het item terug naar het adres op jouw order. Wij kunnen voor onterecht retour sturen, €15.-  handeling en verzendkosten in rekening brengen.

Wij adviseren om altijd van ons retour label gebruik te maken welke je ontvangt na aanmelding van je retour. Wij werken met gerenommeerde vervoerders, met track en trace codes, en het pakket is dan ook verzekerd indien het kwijt raakt, zo zijn we er zeker van dat je pakket veilig bij ons op kantoor terugkomt. Indien je zelf je pakket verstuurd, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de kosten indien het pakket kwijtraakt, of beschadigd aankomt bij ons. Je ontvangt dan niet je aankoopbedrag terug. Ook vergoeden wij geen verzendkosten. Tenzij door ons persoonlijk aangeboden.

Na het ontvangen van het teruggestuurde item zullen wij na controle jou op de hoogte brengen, dit zal maximaal 10 tot 14 dagen duren. Het aankoopbedrag zal teruggestort worden op het originele rekeningnummer waar mee betaald is. Indien je met credit kaart hebt betaald wordt deze terug gestort naar dezelfde kaart. Wij zullen zo snel mogelijk het bedrag terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van het item. Wolff & Haslinghuis gaat discreet om met retourzendingen en restituties. Wolff & Haslinghuis vergoed geen belastingen, douane kosten of invoerheffingen, buiten de Europese unie.

BESCHADIGDE ITEMS; Wij hanteren een strenge kwaliteitscontrole bij Wolff & Haslinghuis voordat wij het item naar u toesturen. Ook tijdens het maak proces hebben wij strenge controles op de kwaliteit in ons atelier. Toch zou het kunnen gebeuren dat je een item ontvangt wat niet voldoet aan de kwaliteitseisen of je verwachting. Neem dat contact met ons op, wij zullen zo snel mogelijk het item omruilen voor een nieuwe indien voorradig. Indien niet voorradig en het teruggestuurde item niet gerepareerd kan worden, dan storten wij het aankoopbedrag terug.

Wij raden altijd aan om zo snel mogelijk na ontvangst het item te controleren, en indien beschadigd hier zo snel mogelijk melding van te maken. We zullen zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugstorten doch uiterlijk 30 dagen na ontvangst door Wolff & Haslinghuis van het beschadigde item. Uiteraard na goedkeuren van de claim dat deze terecht is. Het aankoopbedrag zal teruggestort worden op het originele rekeningnummer waar mee betaald is. Indien je met credit kaart hebt betaald wordt deze terug gestort op dezelfde kaart.

 

Artikel 9: INHOUD/ INTELECTUEEL EIGENDOMS RECHT

Alle auteursrechten en andere intellectuele (eigendoms-) rechten met betrekking tot de inhoud, het ontwerp, de vormgeving, werking van deze website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de teksten, HTML-codes, software, grafisch materiaal, foto’s en logo’s, video, audio, (Samengevat inhoud) behoren toe aan Wolff & Haslinghuis of diens licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

De inhoud van deze website is beschermd en eigendom van Wolff & Haslinghuis. Alle auteursrechten van de inhoud behoren toe aan Wolff & Haslinghuis. Het is toegestaan om voor persoonlijke doeleinden delen te printen en/of te downloaden, dit is niet toegestaan voor bedrijven of voor commerciële doeleinden. Voor persoonlijk gebruik blijft dat de auteursrechten toebehoren aan Wolff & Haslinghuis en dat je geen aanpassingen doet in de tekst. Je mag ook een link plaatsen naar onze webshop. Foto’s mogen niet worden gekopieerd.

Op aanvraag/ in overleg hebben wij voor bedrijven, of commercieel gebruik mogelijkheden om e.a. toe te sturen. Gebruik van auteursrechtelijk beschermde content zonder schriftelijke toestemming, delen hiervan, downloaden, aanpassen etc. is ten strengste verboden. Na schriftelijke toestemming kan Wolff & Haslinghuis op ieder ogenblik zonder opgave van reden deze toestemming herroepen. Het gebruik van logo’s, merknaam, handelsnaam is ten strengste verboden zonder schriftelijke toestemming. De verkoper/ Wolff & Haslinghuis verwijst naar meer informatie betreffende auteursrechten in de vrijwaringsclausule in relatie tot de website.

 

Artikel 10: PRIVACY

Wolff & Haslinghuis respecteert jouw privacy. De persoonsgegevens die je met ons deelt via de webshop gebruiken we alleen om jouw bestelling zo goed mogelijk uit te voeren en om je op de hoogte te houden van het verloop hiervan, en om je te informeren over Wolff & Haslinghuis. Wij zullen nooit informatie delen met derden, tenzij wij daartoe gedwongen worden door een rechtbank. Indien dit van toepassing is zijn wij niet aansprakelijk voor schade hieruit voortvloeiend.

Wolff & Haslinghuis zal jouw persoonsgegevens opslaan en gebruiken om aan onze verplichtingen voortvloeiend uit de overeenkomst met jou te voldoen. Incidenteel sturen wij mailingen over producten of evenementen welke interessant kunnen zijn voor jou, tenzij je daar geen goed keuring voor hebt gegeven. In onze privacy policy kun je meer gedetailleerde informatie lezen.

 

Artikel 11: CONFORMITEIT & GARANTIE/ KLACHTEN

Wij garanderen dat de producten van Wolff & Haslinghuis overeenkomen met de beschrijving en specificaties zoals genoemd in de webshop en de kwaliteit hebben welke je mag verwachten van een hoogwaardig product. Wij staan ervoor in dat de overeenkomst op datum van bestellen bestaande uit wettelijke bepalingen en of overheidsvoorschriften worden nageleefd.

Alle specificaties, modellen en foto’s van onze producten zijn indicaties, kleine verschillen met de realiteit geven geen recht op claims.

De koper is verplicht het item/product na ontvangst goed te inspecteren en de verkoper (Wolff & Haslinghuis) binnen de redelijke termijn van 14 dagen op de hoogte te stellen van eventuele klachten, beschadigingen etc. indien de te verwachte kwaliteit zoals overeengekomen van het product niet volstaat.

Wolff & Haslinghuis zal zo snel mogelijk reageren, uiterlijk na 14 dagen na ontvangst klacht. De koper erkend dat kleine afwijkingen, welke in het algemeen als acceptabel worden beschouwd, en welke niet te voorkomen zijn, zoals kleine afwijkingen in de maat, de kleur en in de finish (linnen is een natuurproduct) niet kunnen worden ingediend als reden voor een klacht en wij deze niet zullen accepteren als klacht. Indien het een terechte klacht/beschadiging is, zal Wolff & Haslinghuis het item repareren of vervangen, of anderzijds de betaling terugstorten, te beoordelen door Wolff & Haslinghuis in goed overleg met de koper.

 

Artikel 12: AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van Wolff & Haslinghuis naar haar klanten toe is beperkt tot de verkoopprijs van de bestelde items inclusief de verzendkosten. Wolff & Haslinghuis is nooit aansprakelijk voor kosten, schade, opbrengst of klantverlies of enige andere gevolgschade.

 

Artikel 13: GESCHIL

Indien er een geschil, misverstand ontstaat over deze algemene voorwaarden dan neem je als koper/consument contact op met Wolff & Haslinghuis om het probleem/geschil op te lossen, dit is een belangrijke eerste stap. Deze voorwaarden onder Nederlands recht zijn van toepassing op overeenkomsten tussen koper/consument en verkoper Wolff & Haslinghuis. Alle geschillen in relatie tot deze algemene voorwaarden zullen onder de competente rechtbank van Amsterdam, Nederland worden beslecht.

 

Artikel 14: NEDERLANDS RECHT

De overeenkomst tussen de koper en de verkoper is beschermd door Nederlands recht. Ongeacht vanuit welk land de bestelling is geplaatst, gelden deze algemene voorwaarden.

 

Artikel 15: OVERMACHT

Indien wij onze verplichtingen niet kunnen nakomen door overmacht, is Wolff & Haslinghuis niet aansprakelijk.

Overmacht kan ontstaan door omstandigheden buiten de macht van Wolff & Haslinghuis zoals: Vertraging of wangedrag bij onze leveranciers, storingen op het internet, elektriciteit storingen, storingen in e-mailverkeer of storingen en/of wijzigingen door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, oorlog, ziekte van medewerkers, natuurrampen, ongelukken, welke redelijkerwijs niet te voorzien waren en niet te voorkomen waren. Dit is van toepassing op Wolff & Haslinghuis en Wolff & Haslinghuis subcontractors, en gelden uitdrukkelijk als overmacht. Indien Wolff & Haslinghuis door overmacht niet aan haar verplichtingen naar haar koper kan voldoen, wordt deze opgeschort voor de duur van de overmachtstoestand. Indien de overmachtsperiode niet van tijdelijke aard is, hebben zowel jij als Wolff & Haslinghuis het recht de overeenkomst te ontbinden. In geen geval is Wolff & Haslinghuis verantwoordelijk voor het betalen van boete of schadevergoeding. Indien zich zo’n situatie voordoet neem contact op met Wolff & Haslinghuis.

 

Artikel 16: VRIJWARINGSCLAUSULE – DISCLAIMER

Deze internetsite (webshop) is bestemd voor het promoten en adverteren van Wolff & Haslinghuis en alleen bestemd voor persoonlijk gebruik en niet voor handelsdoeleinden. De website zou links (koppelingen) kunnen bevatten naar andere websites, die door andere partijen zijn opgezet, worden onderhouden en geëxploiteerd, en vallen dus buiten de verantwoordelijkheid van Wolff & Haslinhuis. De algemene voorwaarden van Wolff & Haslinghuis zijn uitsluitend van toepassing op onze website (wolffandhaslinghuis.com), wij zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid, schade, virussen, of anderzijds negatieve consequenties door het gebruik van websites van derden.

De informatie, inhoud en diensten op deze website, worden geleverd op “zoals het is” basis. Wij kunnen niet garanderen dat deze website vrij is van fouten, defecten, virussen en andere schadelijke programma’s. Wij raden aan je computer goed te beschermen door het instaleren van 1 of meerdere antivirusprogramma’s. Wij zijn niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor schade of anderzijds consequenties door het gebruik door jou van onze website en shop. Wij verklaren en garanderen niet dat de informatie die via deze website toegankelijk is, nauwkeurig, volledig of actueel is. In sommige rechtsgebieden is het uitsluiten van impliciete garanties niet toegestaan waardoor enkele van de hier vermelde uitsluitingen wellicht niet op jou van toepassing zijn. Deze website zou ironische, humoristische of verleidelijke teksten, commentaren plaatjes of foto’s kunnen bevatten welke in geen geval bedoeld zijn, of de intentie hebben om iemand (of een groep) te kwetsen. Indien je deze niet waardeert, bezoek dan onze website niet.

Wij zijn tegen elke vorm van schendingen van fundamentele mensenrechten, altijd, waar deze ook plaats vinden. Zoals kinderarbeid. Wij hanteren strenge normen en procedures om er zeker van te zijn dat wij onze waarden en normen beschermen in onze productieketen.

 

Artikel 17: OVER ONS

Onze volledige merknaam is “Wolff & Haslinghuis”, dit is een handelsnaam van Studio M-view. Ons geregistreerde bedrijf en kantooradres is: Koekoekweg 12, 3911 AS. Rhenen/ Nederland. Studio M-view is geregistreerd bij de kamer van koophandel in Nederland onder nummer: 30237852. Ons btw ID-nummer is NL 001605156B73. Telefoonnummer: 06 44 016 232. Bereikbaar per email: Support@wolffandhaslinghuis.com

 

TOT SLOT, BELANGRIJK: Aarzel nooit om contact op te nemen met ons, we helpen je graag met vragen over het bestellen van onze items, of andere vragen of opmerkingen. Ook voor klachten, negatieve en positieve feedback staan wij open. Email ons of whats-app en indien het haast heeft bel ons! Marieke: 06-44 016 232